De Praktijk

Team van specialisten met een doel: de gezondheid van uw gebit

Bij Tandartspraktijk Kampveld staan al uw tandheelkundige wensen centraal. Of u nu voor een controleafspraak of een specialistische behandeling komt, maximale zorg en aandacht voor uw gebit staat bij ons altijd centraal. Hoe wij dit waarmaken? Doordat wij als een klein team van specialisten opereren die verantwoordelijk te werk gaan en mede door kennis en ervaring, heel gericht op uw wensen en behoeften kunnen inspelen.De behandelingsplannen worden in nauw overleg met u samengesteld en worden alle belangrijke technische en financiële aspecten met u besproken zodat u achteraf geen verrassingen tegen komt. Het team staan onder leiding van een vakkundige tandarts.

Tandarts M.R. Madjidi

heeft zijn studie tandheelkunde aan de universiteit van Amsterdam ACTA in 2001 met succes afgerond. In de daarop volgende jaren is hij bij enkele algemene praktijken van de collega tandartsen werkzaam geweest. In 2003 is hij voor zichzelf begonnen, waarna hij naast het praktiseren van zijn vak ook zijn interesse in diverse aspecten van tandheelkunde en implantologie is gaan verbreden. Hij heeft hiervoor aan talrijke postacademische cursussen deelgenomen en met succes afgerond.

Tandarts M.R. Madjidi is ingeschreven in het BIG-register, wat aangeeft dat hij aantoonbaar aan de wettelijke opleidingseisen voldoet. Tevens Drs. M.R. Madjidi staat ingeschreven bij het krt: de kwaliteitsregister voor tandartsen. Het KRT is een keurmerk dat aangeeft dat een tandarts staat voor kwaliteit en zijn praktijk op orde heeft.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Geregistreerde onderneming

U kunt ons hier in het register van de Kamer van Koophandel vinden in de categorie tandartspraktijk.

KvK nummer: 27368011

Tandarts Delft